Followers

Saturday, February 5, 2011

who is your boss..??

hah ni segmen terjah bos sendiri..
aku nak cerita sikit pasal bos aku nie..
so korang punye bos macam mane .?? same dengan bos aku tak.?
bos korang lelaki ke perempuan..?
special keh bos korang..?
baik hati tak...?
geram tak kalo ari-ari korang kena bebel..??
kalo bos lelaki diorang bebel jugak keh.. kalo perempuan sure la kan
gaye ala curse je kerje kan
hahaha.. jarang kan die bagi hint je biasenye kan
keh korang ade scandel dengan bos korang  tak...?? hahaha..
aku...
yess 
aku ade scandal dengan boss aku ...
so what...??
ko nak boom aku keh kalo aku ade scandal seriouss..??
boss aku nie selalu jeh telepon aku tau.. care betull.
selalu jenguk aku kat U ni, selalu belanje .. bawak aku g travel..
selalu mengadu kat aku mcm masalah dia dengan kroni2 die...??
but sometime kdg kena bantai jugak aku nie..
maklum la budak nakal  dan kanak-kanak riang...

so meh sini aku nak memperkenalkan boss aku..
but korang jangan kecoh plakk
nie gambar aku tengah lovely dovey... kang masuk news plakk kang nayee..



nihahh.. mak cik yang sedang berposing nie.. adelah mama aku..
she is my bos.. and sebelah die mcm budak tak cukup umo tu kenal x..??
haruslah.. siapa x kenal kanak-kanak riang kan

KENAPE AKU BUAT MACAM NI.. TOLONG SESEORANG ATAU ORANG-ORANG BETULKAN MIND BUDAK SEPARUH SEDAR NI...

sebabnye

TODAY IS MY MAMA BIRTHDAY..HAHA..
mama selamat ari jadi..
may allah bless u, 
YA ALLAH berkati perjalanan hidup mama, panjang kan umor n berikanlan kesihatan yang baik untuk hamba mu ini agar dapat mngerjahkan ibadahmu, berikan lah kebahagiaan kat mama dunia dan akhirat, dan tetapkan hati kami dari melakukan perkara yang membawa kemungkaran kepadamu, dan kami redha dengan apa yang dah berlaku , tengah berlaku dan  apa yang bakal berlaku.

MAMA THANKS A LOT MELOTT FOR :
sebab melahirkan dan menjage budak tak cukup perangai nie  DI + brothers yang cam gaye ultramen berperang.
sebab bersabar dengan gaye batmans n cat woman berhentam
marah sebab x sopan.
bebel sebab bangun lambat
bwk pg hospital
teman time kena ambil darah
teman sampai masuk bilik sebab nak kena injection
masak yang besh-besh..
and all the things that u do for our family..

 WE LOVE YA...MUAAHHHH...

1 comment:

  1. hwaa...header baru!!

    btw,, happy birthday to ur mama!!

    ReplyDelete

budak membebel ouchhh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...